Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootste mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel BCK zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. BCK garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. BCK wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Het is niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. BCK is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de hier getoonde informatie.

Op de website van BCK staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door BCK niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BCK. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Copyright ®2018

Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onze site samengesteld. Heeft u vragen of wilt u iets melden, mail ons.